• 1404/10/06 - 10:43
  • - تعداد بازدید: 89
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی:

تلاش‌ بخش کشاورزی برای خدمت به مردم تقویت شود

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بر تلاش مضاعف کارکنان این وزارتخانه برای پیشبرد امور بخش کشاورزی و کاهش آسیب‌های مردم تاکید کرد و خواستار ارتباط مستمر ستاد با استان‌ها برای انجام وظایف و حل مشکلات شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی در نشست هم‌اندیشی وزیر جهاد کشاورزی، معاونین و رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران، ابراز امیدواری کرد که برگزاری جلسات مشابه در مناسبت‌های مختلف، منجر به حرکت واحد و هماهنگ در انجام وظایف شود.

 

وی با اشاره به ماه مبارک رجب و میلاد امام علی (ع)، این ماه را فرصتی برای بازنگری در رفتار و ارتباط با خداوند و اطرافیان دانست و بر اهمیت توبه و استغفار واقعی همراه با تلاش برای اصلاح اشتباهات گذشته تاکید کرد.

 

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی همچنین به مقام شامخ سردار شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و خواستار یادآوری زحمات ایشان و جنایت‌های آمریکا شد.

 

وی در ادامه بر اهمیت نمایش خدمات انجام شده در جشن‌های دهه فجر به ویژه در روستاها و میان عشایر و افتتاح طرح‌های مهم تاکید کرد.

 

ربانی در پایان با آرزوی توفیق برای کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، بر ضرورت ارتباط نزدیک و صمیمانه بین ستاد و استان‌ها برای راهنمایی، حمایت و بهره‌مندی از تجربیات و نیازهای آنان تاکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 235954
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید